Política de privacitat

Qui som?

L’Associació de Voluntaris de Protecció Civil de Bellvei(a partir d’ara Associació) es una associació sense ànim de lucre que es dedica a la Protecció Civil del municipi de Bellvei i de Catalunya. El desenvolupament i el manteniment web es aliè a la empresa. Per a més informació clic aquí.

La pàgina te com a objectiu facilitat informació pública sobre l’associació, com el desenvolupament de la feina que realitza, consells, informació pública, contacta… També te com a objectiu secundari la gestió de documentació i lloc de trobada dels membres de l’associació.

Quines dades personals recollim i perquè les recollim?

Les dades personals que recopilem es el nom i el correu electrònic per la contestació a la sol·licitud que realitzi.

Aquest apartat web pot incloure contingut incrustat (per exemple: vídeos, imatges, articles, links, etc…). El contingut incrustat d’altres webs es comporta exactament de la mateixa manera que si el visitant hagués visitat l’altre web.

Aquesta web pot recopilar les teves dades, incrustar un seguiment addicional de tercers, i supervisar l’interacció amb aquest contingut incrustat, inclús el seguiment de la seva interacció amb el contingut incrustat si te un compte i esta connectat a aquella web. Simplement s’utilitza com a anàlisis de la web i dels usuaris.

Amb qui compartim les dades?

Per defecte, no compartim les seves dades personals amb ningú. Exclusivament compartim totes les seves dades sota petició d’un jutge amb una ordre judicial.

Quant de temps conservem les dades?

Conservem les dades proporcionades indefinidament en el nostre servidor, per comunicacions posteriors d’important rellevància.

Quins drets tenen sobre les dades?

Per exercir el dret de accés, rectificació, cancel·lació o oposició com contempla la llei, enviïn un correu electrònic a info@avpcbellvei.cat amb l’assumpte “Sol·licitud de les meves dades personals” i realitzi la petició.

On enviem les dades?

Les seves dades no les compartim amb ningú del exterior a la pàgina. Només tenen accés els interessats (AVPC de Bellvei) i el desenvolupador web.

La meva informació de contacte?

Per qualsevol dubte, suggeriment o petició enviïn un correu electrònic a info@avpcbellvei.cat.

Informació addicional

Aquesta web conté al menys un certificat SSL. Un certificat SSL serveix per brindar seguretat al visitant de la pàgina web; per tant és un lloc autèntic, real i fiable per ingressar dades personals. Les seves dades viatgen encriptades.

Davant d’una bretxa de seguretat, el primer que realitzem es informar-vos mitjançant el correu electrònic que hem tingut una bretxa de seguretat, i paral·lelament ens posem en marxa per solucionar-lo. Quan s’ha reparat l’error, intentarem informar-li que a passat, a què a afectat i quines són les noves mesures de seguretat que prendrem per que no torni a passar.

Aquesta web conté un Disseny Responsive. El Disseny Responsive es una filosofia de disseny i desenvolupament la qual té com a objectiu adaptar l’aparença de les pàgines webs amb els dispositius amb els que s’estiguin visitant. Avui dia, les pàgines webs es veuen en multitud de dispositius com tabletes, telèfons intel·ligents, llibres electrònics, portàtils, PCs, etcètera. A més a més, dintre de cada tipus, cada dispositiu te les seves característiques concretes: mida de pantalla, resolució, potència de CPU, sistema operatiu o capacitat de memòria entre altres cosses. Aquesta tecnologia pretén que amb un únic disseny web, tot es vegi correctament a qualsevol dispositiu.

Per defecte, no rebem dades d’usuaris proporcionats per tercers.